Narinkka mukana hienossa musiikin illassa Lahdessa torstaina 26.1.!

Nyt on Lahdessa tarjolla todella huima musiikin ilta torstaina 26.1! Illan aluksi Sinfonia Lahden konsertissa Sibeliustalossa johtaa orkesterin ylikapellimesteri Dima Slobodeniuk. Solistina kuullaan klarinettivelho Kari Kriikkua Kaija Saariahon koreografisia elementtejä sisältävän sadunomaisen konserton solistina. Sinfoniana kuullaan Mozartin mestarillinen Sinfonia nro 39.

Ja sitten,  konserttikokemus jatkuu! Sibeliustalon kauniissa Metsähallissa alkaa heti konsertin jälkeen Metsänhaltija -klubi, jossa noin tunnin klubikonsertisssa trio Triciclo vie kuulijat argentiinalaisen tangon maailmaan ja Sampo Lassila Narinkka suomalaisen klezmerin tuiskeeseen. Lisäksi Triciclon solisteina nähdään argentiinalaisen tangon sielukkaat tanssijat Nina Krook ja Eetu Uotinen. Ja vahvojen huhujen mukaan myös Narinkka saa lavalle seurakseen huippuyllätysvierailijan! Sitäpaitsi klubilla voit myös tavata sinfoniaorkesterin soittajat ja vaihtaa konserttikommentit tuoreeltaan suoraan esittäjien kanssa!

Baari on auki ja samalla lipulla kaikki! Tai jos päättäisit tulla  pelkkään Metsänhaltija -klubiin, sisään pääsee ilmaiseksi n. klo 21. Huima musiikin ja tunnelmien  ilta tulossa! Tällä annoksella talvi ja pimeys selättyy!

Liput: 30-23 €  aik. / 25-20 € eläk. /
8 € lapset, opiskelijat ja työttömät

kollaasi

*