EtnoEmma ehdokkuus! In Strange Lands nominated for EtnoEmma and #77 in WMCE 2016.

Sampo Lassila Narinkka -yhtyeen albumi ’IN STRANGE LANDS -VIERAILLA MAILLA’ on ehdolla vuoden 2016 EtnoEmma -palkinnon saajaksi. Maailman- ja kansanmusiikin saralta vuonna 2016 julkaistuista suomalaisista albumeista ehdolle on valittu viisi pitkäsoittoa. Vierailla mailla on julkaistu Narinkaattori -levymerkille. Albumia on saatavilla verkosta ja hyvinvarustetuista levykaupoista.

Narinkka’s new album ”In Strange Lands” is nominated for the Finnish music prize EMMA in the category of etno music 2016. A fine recognition for an original style of  music and a small independent label Narinkaattori Records.

Also In Strange Lands was scored #77 in World Music Charts Europe for the whole year 2016. Pretty nice also, in the the WORLD MUSIC CHARTS EUROPE 2016 Top 200 of 854 nominated records!

dav

Photo Krista Jänösola