Sampo Lassila Narinkka Juurijuhlilla Espoon Tuomiokirkossa su 3.4. klo 19

Sunnuntaina 3.4. narinkkamusiikkia eli suomiklezmeriä kuulee Espoon tuomiokirkossa Juurijuhla -festivaalin konsertissa klo 19. Konsertissa yhtye esittää pääasiassa ohjelmistoa uudelta albumilta ’Vierailla  mailla’ . Konserttiin on vieläpä vapaa pääsy, joten nyt kirkko täyteen!

Ja jos nyt konserttiin ei pääse, uutuuslevyä saa jo musiikkitalosta Fuga -levykaupasta.

Espoon tuomiokirkko, Kirkkopuisto 5 (Espoon keskus)
Vapaa pääsy

”Paikka, jossa eri kulttuurien ihmiset kävivät kauppaa, tulivat toimeen keskenään ja  kunnioittivat toisiaan, mutta pitivät omansa. Hieman pahamaineinenkin paikka, jossa iso raha ei koskaan viihtynyt, mutta jossa inhimillisyys ja välittäminen olivat läsnä. Jotain sellaista oli historiallinen Narinkka -tori Helsingissä.”